Coaching en organisatieontwikkeling

Wat doet een ijsberg op onze website? Als coaches en trainers werken wij veel met het ijsberg-model. De ijsberg staat symbool voor menselijk gedrag. Boven de waterlijn is gedrag zichtbaar. Je kunt waarnemen hoe iemand handelt en welk effect dit heeft. Om te begrijpen wat iemand beweegt moet je onder water duiken en onderzoeken wat iemand denkt, voelt, wil, motiveert en heeft
geleerd van eerdere ervaringen. Voor ons als coach zijn het allemaal ingangen om waardevolle informatie aan te boren. We zijn erin getraind om de betekenis te doorgronden en verbanden te leggen. Hierdoor kunnen we helpen om gedragsstrategieën te ontwikkelen die meer voldoening en resultaat geven.

Wie wij zijn...

Aletta Wubben Mens- en organisatieontwikkeling bestaat uit een groep coaches en trainers die affiniteit en ervaring hebben in het werken met wetenschappers en universitaire medewerkers. Het team is opgebouwd door Aletta Wubben die al sinds 2003 werkzaam is in de wetenschappelijke wereld en goed kan beoordelen welke professional het beste kan worden ingezet.


Lees verder

Coaches

Referentie

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Creatie & realisatie The MindOffice