Bekijk alle coaches

Irina Bruckner

Wat anderen in Irina waarderen, is haar openheid, oprechte betrokkenheid en enthousiasme. Ze heeft een sterke intuïtie en geeft in haar aanpak veel ruimte aan de ander om te onderzoeken en tot nieuwe inzichten te komen.

Irina hecht veel waarde aan persoonlijk leiderschap. Het is haar drijfveer om mensen bewust te maken van hun kwaliteiten en unieke talenten waardoor zij zich aangemoedigd voelen om persoonlijke keuzes te maken.
Ze richt zich graag op vraagstukken omtrent persoonlijke ontwikkeling en verandering; evenwicht in leven en werk; vitaliteit en effectief communiceren.

Geboren in Oostenrijk en opgegroeid in de bergen, verhuisde ze na haar rechtenstudie naar Nederland. De afgelopen 18 jaar heeft ze gewerkt in internationale onderzoeksgerichte werkomgevingen, in adviserende en leidinggevende rollen op het gebied van HR en Communicatie. Daardoor heeft ze grote affiniteit met wetenschappers en inhoudsgedreven professionals en begrijpt ze de context van complexe organisaties.

In 2006 heeft ze haar coachopleiding bij de School voor Coaching voltooid en tevens is ze sinds 2017 gecertificeerd voor equine-assisted coaching - ervaringsgericht leren met behulp van paarden - want naast het werken met mensen zijn paarden haar grote passie.

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Creatie & realisatie The MindOffice