Bekijk alle coaches

Gilbert Bookelman

Gilbert is een energieke coach die graag uitdaagt om bepaalde doelen te bereiken. Hij maakt gebruik van een confronterende stijl, vermengt met een dosis humor. In de coaching kom je jezelf tegen en ontdek je waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Tussen de coachingsgesprekken in ga je in de praktijk aan de slag met opdrachten.

Gilbert heeft ervaring in het coachen en trainen van wetenschappers, maar ook met het middenkader en andere beroepsgroepen uit het bedrijfsleven. Hij coacht op persoonlijke effectiviteit, competentieontwikkeling en culturele diversiteit. Gilbert is aangesloten bij de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching (LVSC).

Laura Ramirez Elizondo over Gilbert: "Ik vond het erg prettig met Gilbert te werken. Zijn warme persoonlijkheid maakte dat ik me goed op mijn gemak voelde. Bovendien gaf hij waardevolle feedback gedurende de sessies en kwam hij met nuttige suggesties ter verbetering van mijn situatie. Ik voelde me daardoor aangemoedigd om een aantal veranderingen door te voeren die goed uitpakten, onder andere op het gebied van een effectiever tijdmanagement en een evenwichtiger werk/privé balans."    

ReferentiesPrivacyverklaring | Algemene voorwaarden | Creatie & realisatie The MindOffice