Bekijk alle coaches

Inge Bongers

Inge is een enthousiaste coach. Haar begeleiding is persoonlijk en resultaatgericht. Zij maakt makkelijk contact, heeft een open en nieuwsgierige houding en komt snel tot de kern. Inge werkt vanuit het ‘hier en nu’ en zet datgene in wat nodig is om iemand in beweging te brengen.
Na haar studie bedrijfseconomie werkte zij 16 jaar in verschillende HR functies binnen zowel de profit als non-profit sector. Daarnaast heeft zij psychologie gestudeerd en een opleiding aan de School voor Coaching afgerond.
Inge begrijpt wat er speelt binnen organisaties en is daarmee in staat de ontwikkelvraag te plaatsen binnen de organisatiecontext. Inge is aangesloten bij de Stichting Registratie (STiR).

Leonie Schroten over Inge: "Ik heb Inge ervaren als een hartelijke en goed voorbereide coach. Ze gaat gestructureerd te werk en houdt helder het doel voor ogen. Inge benoemt bij iedere sessie minstens één keer expliciet het doel dat je wilt bereiken zodat je alles wat je met haar bespreekt als het ware aan de ‘kapstok’ kunt hangen. Hierdoor blijft het overzichtelijk. Tot slot heb ik Inge als erg doortastend ervaren waardoor je met haar snel tot de kern komt."

Saskia de Wit over Inge: "Het is verbazend hoe Inge altijd weer de juiste vragen weet te stellen. Er is steeds een goede balans tussen zelf ervaren en objectieve theorie. Zonder te suggereren dat ze de wijsheid in pacht heeft of met oplossingen te komen, gaat Inge echt samen op zoek naar hoe verder te komen."


Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Creatie & realisatie The MindOffice