Terug naar overzicht

Mirjam Kleijweg

Toen mijn afdeling werd opgeheven, en dus ook de baan waarin ik met veel plezier werkte, was het moeilijk om direct de draad weer op te pakken. Als voormalig HR-beleidsadviseur weet ik alles van werk en carrière, maar het is lastig om met een frisse blik naar jezelf en je mogelijkheden te kijken. Daarom heeft Aletta me geholpen om opnieuw mijn eigen pad te vinden. En dat deed ze door meer dan alleen praktische loopbaancoaching. In haar stijl van coachen neemt ze de persoon als geheel mee, dat is haar kracht. Daardoor worden de gesprekken persoonlijk en ga je echt de diepte in.

Het is fijn om te praten met iemand die begrijpt waar je vandaan komt. Aletta weet precies hoe de complexe wereld van de universiteit eruit ziet, dus ze heeft aan een half woord genoeg. Daardoor kom je snel tot de essentie. De gesprekken hebben me geholpen om mijn oude werk los te laten en vooruit te kijken. Aletta is echt geïnteresseerd en betrokken, en dat heeft mij veel rust en zelfvertrouwen opgeleverd. Inmiddels ben ik weer student en volg ik een opleiding sponsoring/fondsenwerving. Daardoor ben ik enorm trots, het is iets dat ik zelf heb besloten. 

De sfeer tijdens de sessies vind ik prettig en Aletta geeft me het gevoel dat ik er welkom ben. Ik kan gerust tussentijds bellen voor vragen, de sfeer is ontspannen en haar kantoor bevindt zich op een leuke inspirerende locatie in Delft. Alles klopt gewoon. Het hele traject heeft mij weer perspectief gegeven omdat ik het heft nu in eigen handen neem. Ik ben Aletta enorm dankbaar voor haar hulp. 

December 2016Facebook Twitter Google LinkedIn Email

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Creatie & realisatie The MindOffice