Terug naar overzicht

Marloes Campo

Marloes Campo studeerde Bouwkunde in Delft. Als trainee bereidt zij zich voor op een staffunctie aan de TU.

‘Een traineeship aan de TU Delft is een driejarig programma dat opleidt tot een zogenoemde ‘sleutelfunctie’ binnen de organisatie. Door tijdelijk op allerlei verschillende afdelingen te werken is het de bedoeling dat je ontdekt wat je wilt en wat bij je past. Maar dat vond ik toch moeilijker dan ik had gedacht. Mijn coördinator heeft een loopbaanoriëntatie geregeld en zo kwam ik bij coach Gea van der Wal.

Het coachingstraject heeft mij veel opgeleverd, echt goed. Voor mij hield deze aanpak het goede midden tussen diepgaand nadenken over jezelf en het ontwikkelen van praktische handvatten waarmee je verder kunt. Er komt ook gewoon een plan uit: ‘dit gaan we doen’. Mijn plan loopt heel lang door, tot 2012. Dat komt doordat ik, mede door het coachingstraject, nu een zangopleiding aan het Conservatorium volg; iets wat ik altijd al wilde. Op termijn wil ik proberen hiermee een deel van mijn inkomen te verdienen.

In loopbaancoaching gaat het voornamelijk over jezelf. Jij bent de enige die de antwoorden weet. Dat maakt het wel gek. Maar het is fijn hoe iemand je daarin kan begeleiden, en dat deed Gea heel goed.’

April 2008Facebook Twitter Google LinkedIn Email

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Creatie & realisatie The MindOffice