Bekijk alle coaches

Gea van der Wal

Als geen ander kan Gea mensen helpen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in hun loopbaan. Kenmerkend voor haar stijl is haar enthousiasme, gevoel voor mensen en haar resultaatgerichtheid.

Gea startte haar loopbaan in het onderwijs. Naast haar taken als docent verrichtte zij steeds vaker coördinerende en begeleidende werkzaamheden op het gebied van scholing en arbeidsmarkt.

Gea geniet ervan mensen te stimuleren tot groei. Daarom koos zij na verloop van tijd voor een opleiding op het gebied van coaching en loopbaanbegeleiding. Gea van der Wal werkt sinds 2010 als loopbaancoach voor Aletta Wubben, Mens- en organisatieontwikkeling. Gea is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroeps-coaches (NOBCO) en de Nederlandse Orde voor Loopbaanadviseurs en Outplacement Consulenten (NOLOC).

Marloes Campo over Gea: "In loopbaancoaching gaat het voornamelijk over jezelf. Jij bent de enige die de antwoorden weet. Dat maakt het wel gek. Maar het is fijn hoe iemand je daarin kan begeleiden, en dat deed Gea heel goed."


Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Creatie & realisatie The MindOffice