Bekijk alle coaches

Jorien Schrijvers

Jorien denkt graag in termen van kansen en mogelijkheden. Ze heeft een scherp oog voor het talent en potentieel van mensen. Menselijke gedrag blijft haar fascineren. Wat maakt toch dat mensen doen wat ze doen en hoe kunnen zij vanuit hun kracht én met plezier het optimale uit zichzelf en hun leven halen? Met haar enthousiaste, verbindende en resultaat gedreven aanpak zet Jorien mensen en organisaties graag in beweging.

Jorien is opgeleid als arbeid- en organisatiepsycholoog en volgde haar coachopleiding bij de Coaching Academy International. Ze werkte jarenlang als adviseur en manager binnen de industrie en een grote onderzoeksorganisatie. Jorien is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroeps-coaches (NOBCO). 

Arijana Susa over Jorien: "Jorien kan erg snel het probleem vaststellen en omschrijven. Aan de andere kant kon ze me voorzien van concrete instructies hoe ik problemen kan aanpakken en deze constructief op te lossen. Ze is ook erg inspirerend en motiverend, maar nooit kunstmatig." 


Creatie & realisatie The MindOffice