Terug naar overzicht

Coach nabij Rotterdam

Is het hebben van een coach een voorwaarde om een goede persoonlijke ontwikkeling door te maken? Tegenwoordig zou je haast zeggen van wel. Toch is dit niet zo: Een mens leert van gebeurtenissen in zijn of haar leven en ook door interacties met anderen. Eigenlijk ben je dus doorlopend in ontwikkeling. Toch zijn we geneigd om te leunen op onze routine en pas als blijkt dat dit niet (meer) werkt is er een aanpassing nodig in ons gedrag. Op dat moment is kiezen voor een coach wel degelijk een goede zet. Een coach heeft, naast zijn of haar eigen levenservaring, ook de nodige psychologische kennis en kan door goed observeren zien hoe een gewenste verandering tot stand gebracht kan worden. De oplossing voor die verandering zit meestal al in jezelf, maar een coach kan je leren hoe je die oplossing kunt vinden, vaak ‘gewoon’ door er even helemaal voor jou te zijn en door de goede vragen te stellen. Voor veel mensen is zo’n coaching sessie dan ook puur quality time.

Waarom kiezen voor een coach?

De vragen waar wij als coach mee te maken krijgen zijn uiteenlopend: Dit kan zijn: persoonlijke ontwikkeling, het werken in teams, conflicten, balans tussen werk en vrije tijd, leiderschap enzovoorts. Voor deze uiteenlopende vragen hebben wij binnen ons team mensen met een uiteenlopende deskundigheid en een uiteenlopende persoonlijkheid. Ze hebben allemaal een ding gemeen: ze zijn begaan met mensen en omdat ze zelf mens zijn, is niet menselijks hen vreemd. Het netwerk van onze freelance coaches is zeer uitgebreid en veelomvattend. Door dit uitgebreide netwerk is het ook mogelijk om voor uiteenlopende doelgroepen mensen en bedrijven te werken: er zijn coaches beschikbaar voor academici, technische bedrijven, overheidsinstanties, maar ook voor individuen. Uiteraard zijn er ook coaches beschikbaar die hun werk in het Engels kunnen doen.

Werkwijze bij Aletta Wubben

Nadat je contact met ons hebt opgenomen, zenden we je een intakeformulier toe. Op basis van de gegevens in dit formulier maken wij een inschatting welke coach het beste bij jouw (of jullie) hulpvraag past. Vervolgens vindt er een intakegesprek plaats. Dit gesprek is vooral bedoeld om te zien of er een klik is tussen jou (jullie) en de coach en om te kijken met welk doel er hulp wordt gevraagd. Mocht het onverhoopt niet klikken tussen coach en hulpvrager dan wordt er kosteloos een gesprek gevoerd met een andere coach. Na overeenstemming wordt er een offerte opgemaakt, waarbij meestal van 5 sessies wordt uitgegaan. Welk stramien of systeem de coach gaat gebruiken, hangt helemaal af van de hulpvraag. Na afloop van de sessies vindt er een evaluatie plaats.

Contact

Heb je vragen over coaching bij Alettawubben.nl? Neem telefonisch contact met ons op via 015-2569971 of informatie@alettawuben.nl. Wij helpen je graag verder.Meer informatie?


 

Referentie


Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Creatie & realisatie The MindOffice